Αρχική Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κατηγορίες
 UHF
Τριπλή Μικρή - TT90
Η κεραία «ΤΡΙΠΛΗ ΜΙΚΡΗ» είναι η πρόταση της εταιρείας Condor antennas για σημεία που απέχουν μέση απόσταση από τα κέντρα εκπομπής σήματος. Η ψηφιακή αυτή κεραία τηλεοράσεως UHF (digital TV antenna), είναι κατασκευασμένη σε γωνιακή διάταξη τριών δοκών. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στην κεραία υψηλή απόδοση σήματος και μέγιστη κατευθυντικότητα. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής αντοχής και πλαστικό από πρωτογενή υλικά. Πολύ καλή σχέση μεγέθους - απολαβής. Ειδικά σχεδιασμένη για την επίγεια ψηφιακή λήψη. Εύκολη συναρμολόγηση με 2 απλά βήματα.
Ανοιχτού Στοιχείου Μεσαία - TA760
Η ΜΕΣΑΙΑ κεραία ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ είναι η πρόταση της εταιρείας Condor antennas για σημεία που απέχουν μέση απόσταση από τα κέντρα εκπομπής σήματος. Η ψηφιακή αυτή κεραία τηλεοράσεως UHF (digital TV antenna), είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής αντοχής και αναδιπλούμενα στοιχεία. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στην κεραία υψηλή απόδοση σήματος με μεγάλη γωνία λήψης και έμφαση στις μεσαίες συχνότητες. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής αντοχής και πλαστικό από πρωτογενή υλικά. Πολύ καλή σχέση μεγέθους - απολαβής. Ειδικά σχεδιασμένη για την επίγεια ψηφιακή λήψη. Αναδιπλούμενα στοιχεία για τον ελάχιστο δυνατό όγκο συσκευασίας και γρήγορη συναρμολόγηση. Εύκολη συναρμολόγηση με 2 απλά βήματα.
HDT513V ΚΕΡΑΙΑ FLASHD Compact 13 dB
FLASHD compact. Πλήρως συναρμολογημένη διακριτική κεραία μικρών διαστάσεων με άριστα χαρακτηριστικά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ιδανική για περιοχές με ισχυρά σήματα. Πολύ εύκολη εγκατάσταση σε χώρους υψηλής αισθητικής, σε μπαλκόνια κλπ. Ατομική συσκευασία. K21-69, gain 13db. Σε έντονο πράσινο χρώμα.
HDT818V FLASHD LTE c58
"LTE FLASHD. Η πρώτη πλήρως συναρμολογημένη τριπλή κεραία UHF, με νέο δίπολο και το επαναστατικό σύστημα στήριξης i-Fix. K21-60, gain 18db. Δύο θέσεις του διεδρικού ανακλαστήρα με γωνία 90ο ή 120ο, για δύο διαφορετικά κατακόρυφα διαγράμματα που ελαχιστοποιούν τις ανακλάσεις. Κεραία υψηλών επιδόσεων με άριστα χαρακτηριστικά και κορυφαία ποιότητα κατασκευής - ιδανική για την αποκοπή των καναλιών πάνω από το κανάλι 58 - η καλύτερη λύση για την εξάλειψη των παρεμβολών από την μπάντα LTE. Στο έντονο πράσινο χρώμα της IKUSI - ατομική συσκευασία στο κουτί της "κιθάρας"
 VHF
 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ Edision 80 εκ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ Inverto 80 εκ. ΧΑΛΥΒΑ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ Edision 100 εκ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ Inverto 90 εκ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
 ΙΣΤΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΑΠΕΔΟΥ Φ60
Ύψος: 75 cm Μήκος ποδιών: 20 cm
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΡΗΔΕΣ Φ76
Ύψος: 100 cm Διάσταση Πλάκας: 20X20cm Πάχος Πλάκας: 4 mm
ΓΩΝΙΑΚΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΥ Φ60
Ύψος εσωτερικό: 45 cm Μήκος εσωτερικό: 30 cm Διάσταση Πλάκας: 20X20 cm
ΙΣΤΟΣ
Ιστός Γαλβανιζέ - Βίδα (Ύψος: 3,6 m)Βυζαντίου 40, 142 34 Νέα Ιωνία τηλ.: 210 2845955, fax: 210 2776015 email: info@np-orders.gr, www.np-orders.gr Copyright © 2013